КИНОЛОЖКИ КЛУБ ЧЕРЕН ТЕРИЕР БЪЛГАРИЯ

КИНОЛОЖКИ КЛУБ ЧЕРЕН ТЕРИЕР БЪЛГАРИЯ

 

Информация

Председател : Албена Стоянова
+359 897 461 255

 
Развъдна дейност : Иван Сталев
+359 888 922 832

 
info@blackterrier.bg