Пламен Киров

Пламен Киров

Bulgaria: +359 899 000 058
Romania: +40 746 633 597
plamen.vet@gmail.com

Информация

Съдийски права: Национален съдия по аджилити.

Ползвани езици: Английски, Руски, Сръбски и Румънски

CV: Първите ми Аджилити тренировки започнаха през 2010 година с моето първо бордер коли Касимир(CIE), когото преди това тренирах на общо послушание и „градска среда“. Членувам в Аджилити Клуб България от създаването му през 2011 година. Малко по-късно към нашето семейство се присъедини и майката на Касимир – Седер(CIE), която се класира на I-во място в първото в България състезание по Аджилити през същата година. До момента имам редица участия на състезания и мероприятия в страната и чужбина в качеството си на състезател, както и като асистент съдия в няколко състезания.

За мен Аджилити е чудесен спорт за хора и техните домашни любимци, където всеки може да срещне прекрасна компания и пълноценно да работи с кучето си.

Освен с Аджилити, връзката ми с кинологията е и участието в изложби в страната и чужбина, където представям единствено кучета от породата Бордер Коли. От различни мероприятия, представяните от мен кучета са придобили десетки титли и високи оценки.

Професионално съм ангажиран с развъждане на Irish Spotted бордър колита от 2011 година като регистриран в FCI развъдчик с име на развъдника “Wild Speed Angels”.

Член съм на British Veterinary Association, British Small Animal Veterinary Association и British Equine Veterinary Association.